رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس : ۱/۱ میلیون خانم مجرد در کشور تنها و جدا از خانواده زندگی می‌کنند

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از وجود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار زن سرپرست خانواده و بیش از یک‌میلیون و ۱۰۰ هزار نفر خانم مجرد که جدا زندگی می‌کنند در کشور خبر داد. به گزارش انتخاب و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی این نماینده مجلس، سلمان خدادادی ظهر امروز در نشست اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس […]

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از وجود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار زن سرپرست خانواده و بیش از یک‌میلیون و ۱۰۰ هزار نفر خانم مجرد که جدا زندگی می‌کنند در کشور خبر داد. به گزارش انتخاب و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی این نماینده مجلس، سلمان خدادادی ظهر امروز در نشست اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در استان آذربایجان شرقی، اظهار داشت: یکی از موضوعات مطرح در جامعه که مقام معظم رهبری نیز حساسیت ویژه‌ای را نسبت به آن نشان داده‌اند و شخصاً پیگیر هستند مشکلات و آسیب‌های اجتماعی بوده که امروزه جامعه به آن مبتلا است.

314358_255

وی افزود: در جلساتی که با مقام معظم رهبری داشتیم، تأکید داشتند که ما در موضوعات و آسیب‌های اجتماعی ۲۰ سال عقب هستیم و خواستند که در جهات رفع این عقب‌ماندگی ۲۰ ساله اقدامی جدی شود و فرمودند رفع این معضل و مشکلات با کار عادی ممکن نیست و همه موظف هستند شرعاً و قانوناً کار فوق‌العاده‌ای انجام بدهند. نماینده مردم ملکان در مجلس افزود: امروزه واقعیت جامعه ما به این‌گونه است که بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر زن سرپرست خانواده در کشور داریم و بیش از یک‌میلیون و ۱۰۰ هزار نفر خانم مجردی که جدا زندگی می‌کند وجود دارد.

خدادادی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در استان در خصوص جمع‌آوری معتادان متجاهر و عدم وجود متکدی در تبریز از گذشته، گفت: استان با توجه به وجود فرهنگی غنی حاکم قوی و اعتقادی بسیاری از مسائل حل‌شده، می‌تواند الگو باشد. وی ادامه داد: امروزه نرخ بیکاری یکی از معضلات جدی جامعه ما است و اگر به آن را حل نکنیم می‌تواند مشکلات بسیار حادی را برای جامعه در آینده به وجود بیاورد. نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در حال حاضر که در حال تدوین برنامه ششم هستیم و این مسأله بهترین مرحله برای اخذ تصمیمات مناسب بوده و بر همین اساس کمیسیون در بحث اجتماعی با توجه به برنامه ارائه‌شده دولت که درگذشته چندان به ریز مسائل وارد نشده بود در بخش اجتماعی بازنویسی انجام شد و با کمک از کارشناسان موضوعات اجتماعی را در ۲۸ آیتم به برنامه ششم توسعه کمیسیون اجتماعی اضافه کرد

همچنین طی مطالعه‌ای که در یکی از شهرهای ایران صورت گرفته ۴۸.۶۶ درصد دختران جوان تمایل خود را برای همسری دوم در صورت خواستگاری توسط همسر اول ابراز کرده‌اند که این آمار با آمار کل کشور اختلاف چندانی ندارد. این آماری بود که محمد صالح طیب‌نیا، یکی از اساتید دانشگاهی اعلام کرده و گفته: روزی در این کشور دختران راهپیمایی خواهند کرد تا بتوانند ازدواج دوم را رواج دهند. در حال حاضر اگر تمام پسران به سن ازدواج رسیده ازدواج کنند، حدود ۷ تا ۸ میلیون دختر آماده به ازدواج خواهیم داشت که ازدواج نکرده‌اند و این معضل خواهد بود.