آغاز پویش «چشم به راهیم» با هدف کاهش تصادفات جاده‌ای در خوزستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: هدف از اجرای پویش «چشم به راهیم» ارتقای ایمنی در محورهای مواصلاتی خوزستان، کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای از طریق توقف کاربران جاده‌ای و رانندگان در حاشیه راه‌ها به ویژه در مجتمع‌های خدمات رفاهی و ارائه آموزش‌های عمومی در خصوص فرهنگ ترافیکی است. محمد جولانژاد در […]

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: هدف از اجرای پویش «چشم به راهیم» ارتقای ایمنی در محورهای مواصلاتی خوزستان، کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای از طریق توقف کاربران جاده‌ای و رانندگان در حاشیه راه‌ها به ویژه در مجتمع‌های خدمات رفاهی و ارائه آموزش‌های عمومی در خصوص فرهنگ ترافیکی است.

محمد جولانژاد در آیین آغاز پویش «چشم به راهیم» نوروز ۱۴۰۳ که امروز (۲۷ اسفندماه) در مجتمع خدماتی رفاهی کارون واقع در کیلومتر ۶ آزادراه خلیج فارس برگزار شد، اظهار کرد: هدف از اجرای این پویش ارتقای ایمنی در محورهای مواصلاتی خوزستان، کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای از طریق توقف کاربران جاده‌ای و رانندگان در حاشیه راه‌ها به ویژه در مجتمع‌های خدمات رفاهی و ارائه آموزش‌های عمومی در خصوص فرهنگ ترافیکی است. با انجام این اقدامات توسط همه ارگان‌های خدمات‌رسان می‌توانیم نوروز بدون حادثه را متصور باشیم.

وی با اشاره به وجود ۶۴ مجتمع خدمات رفاهی در محورهای مواصلاتی خوزستان افزود: امسال افتتاح ۱۰ مجتمع خدمات رفاهی در راستای تسهیل تردد کاربران جاده‌ای توسط راهداری و حمل و نقل جاده‌ای انجام شده است. بنابراین این اقدام و افزایش استراحت کاربران جاده‌ای، نقش موثری در کاهش تصادفات رانندگی خواهد داشت.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: خط کشی، نصب علائم و تجهیزات ترافیکی، اجرای فاز میانی راه‌ها، نصب ۶۰ سامانه ثبت تخلف از دیگر اقدامات انجام‌شده برای کاهش تصادفات رانندگی بوده است.

جولانژاد بیان کرد: امسال مجموع این سامانه‌ها در محورهای مواصلاتی به ۱۶۳ عدد رسیده است که اثربخشی زیادی در کاهش تصادفات خواهند داشت. این سامانه‌ها سرعت لحظه‌ای و سرعت متوسط را ثبت می‌کنند. همچنین سرعت بین دو سامانه ثبت تخلف نیز محاسبه می‌شود و اگر نسبت به سرعت مجاز افزایش سرعت رخ داده باشد، به عنوان تخلف جاده‌ای ثبت خواهد شد.

وی با اشاره به تاثیر ارائه آموزش‌های فرهنگ ترافیکی در کاهش تصادفات گفت: ۴۰ درصد از تلفات جاده‌ای، مربوط به سرنشینان خودرو است که در این آموزش‌ها سعی می‌شود نقش سرنشینان و همراهان سفر برای کاهش تصادفات تبیین شود تا بدانند می‌توانند چه اثربخشی بر راننده داشته باشند و با رعایت ضوابط و مقررات راهنمایی رانندگی تصادفات کاهش یابد.

سرهنگ سعید رحیمی رییس پلیس راه خوزستان نیز در این آیین اظهار کرد: هدف از اجرای این پویش این است تا با هم‌افزایی جامعه، سفرها را برای هموطنان ایمن کنیم که این موضوع مستلزم همکاری همه رانندگان و مسافران نوروزی است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در ایام نوروز به دلیل افزایش تردد در جاده‌های خوزستان و طی مسافت‌های طولانی و خستگی و خواب آلودگی طبیعتا مخاطرات در رانندگی افزایش می‌یابد.بنابراین در این پویش، ایستگاه‌های سلامتی نیز راه‌اندازی شده‌اند تا رانندگان در این محل‌ها استراحت کنند. علاوه بر این آموزش‌هایی به آن‌ها ارائه می‌شود.

وی بیان کرد: در ایستگاه عبرت صحنه تصادف فوتی دلخراش در سطح استان برای مردم به نمایش گذاشته می‌شود تا بدانند بی احتیاطی، بی توجهی به مقررات راهنمایی و رانندگی و سهل انگاری در رانندگی عواقب بسیار خطرناک و جبران ناپذیری خواهد داشت.

رحیمی عنوان کرد: در حال تلاش هستیم با حضور در سطح راه‌های خوزستان پیام رانندگی ایمن را به همه رانندگان صادر کنیم. امیدواریم مردم این پیام ایمنی را برای اجتناب از حادثه دریافت کنند تا این ایام را به سلامتی پشت سربگذاریم.

وی افزود: متاسفانه در ۴۸ ساعت گذشته طرح نوروزی، تصادفات فوتی دلخراشی داشتیم که برای ما نگران کننده هستند.