آیت الله دکتر حیدری : فرهنگ غدیر در جامعه نهادینه شده است

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: اهمیت غدیر فوق العاده زیاد بوده و فرهنگ آن در جامعه نهادینه شده است.به گزارش ایرنا آیت الله محسن حیدری پنجشنبه شب در آیین طرح ضیافت علوی به منظور اطعام 14 هزار نفر در اهواز افزود: همانگونه که در محرم و عاشورا فرهنگ اطعام نهادینه شده این […]

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: اهمیت غدیر فوق العاده زیاد بوده و فرهنگ آن در جامعه نهادینه شده است.به گزارش ایرنا آیت الله محسن حیدری پنجشنبه شب در آیین طرح ضیافت علوی به منظور اطعام 14 هزار نفر در اهواز افزود: همانگونه که در محرم و عاشورا فرهنگ اطعام نهادینه شده این امر در عید غدیر هم نهادینه شده و در حسینیه ها، مساجد، محلات و روستاها اجرا می شود.وی اضافه کرد: عید غدیر آداب بسیاری دارد و طبق نص صریح پیامبر اکرم(ص) در مقایسه با اعیاد فطر، قربان و جمعه عید غدیر بالاتر است .

81781716-70201574

آیت الله حیدری گفت: راه اندازی ایستگاه های صلواتی و جشن ها در چارچوب نمادهای شیعه بوده و شیعیان باید نسبت به این نمادها اهمیت داده و مشارکت کرده و خیران پشتیبانی کنند.وی اظهار کرد: سازمان های دولتی هم باید در این زمینه کمک کنند تا برنامه ها به نحو مطلوبی برگزار شود.آیت الله حیدری همچنین با بیان این که فاجعه منا سایه ای از غم را بر سر ما انداخته است این فاجعه را به محضر امام زمان(عج) و مقام معظم رهبری و نیز خانواده های جان باختگان حادثه و شهدای انقلاب، دفاع مقدس و مدافعان حرم تسلیت گفت.

طرح ضیافت علوی به منظور اطعام 14هزار نفر از مردم اهواز پنجشنبه شب با پخت غذا در منطقه کوی مدنیان این شهر آغاز شده و قرار است غذاها پس از طبخ روز جمعه و همزمان با عید غدیر در بین مردم توزیع شود.سه هزار وعده غذایی هم اضافه بر این 14هزار وعده برای توزیع در بین محرومان، بیمارستان ها و مناطق محروم اهواز آماده خواهد شد.از این تعداد قرار است روز جمعه در مصلی مهدیه امام خمینی(ره) 10هزار وعده غذایی بین نمازگزاران توزیع شود.

در این طرح حدود یکصد نفر از مردم و خیران در پخت غذاها مشارکت دارند.مسوول اجرایی این طرح هم گفت: این طرح را ابداعی هیات روضه الرضا(ع) اهواز و مسجد غدیر این شهر عنوان کرد و گفت: چهار سال است که این طرح در اهواز آغاز شده و تعداد غذاها از پنج هزار وعده در سال نخست به 17 هزار وعده رسیده است.احمد حزبه اظهار کرد:علاوه بر این تعداد همچنین در شهرستان کارون 14هزار وعده غذایی پخت می شود.وی همچنین از پخت غذا در دیگر مناطق اهواز هر کدام به تعداد یک هزار وعده غذایی خبر داد و گفت: مجموع غذاهایی که در روز عید غدیر بین مردم توزیع می شود به حدود40هزار وعده غذایی می رسد.در کنار این طرح جشنواره هنری ضیافت علوی هم برگزار شده است.حجت الاسلام میلاد عچرش دبیر جشنواره گفت: این جشنواره در بخش های عکاسی، فیلمبرداری و گرافیک برگزار و از هر بخش آثار متعددی به دیبرخانه جشنواره ارسال شده که در روز مباهله ، 17 مهر ماه، در آیینی از برگزیدگان تقدیر خواهد شد.

81781716-70201575