در حالی که کشاورزان جنوب خوزستان از کشت تابستانه منع شده اند،دولت 210 میلیارد برای جبران خسارات ناشی از عدم کشت به کشاورزان اصفهانی اختصاص داد

علیرغم اینکه در طول سالهای گذشته هزینه‌ای بابت خسارات ممنوعیت و محدویت‌های کشت، به کشاورزان خوزستانی پرداخت  نشده است، هیات دولت مصوب کرد 210 میلیارد تومان برای جبران خسارت  ناشی از عدم کشت به کشاورزان حوضه زاینده‌رود در سال جاری پرداخت شود.محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت پس از جلسه هیات وزیران درجمع خبرنگاران، گفت: 210 میلیاردتومان […]

علیرغم اینکه در طول سالهای گذشته هزینه‌ای بابت خسارات ممنوعیت و محدویت‌های کشت، به کشاورزان خوزستانی پرداخت  نشده است، هیات دولت مصوب کرد 210 میلیارد تومان برای جبران خسارت  ناشی از عدم کشت به کشاورزان حوضه زاینده‌رود در سال جاری پرداخت شود.محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت پس از جلسه هیات وزیران درجمع خبرنگاران، گفت: 210 میلیاردتومان برای جبران خسارات ناشی از عدم کشت به کشاورزان حوضه زاینده رود اختصاص یافت. همچنین برای تامین آب شهری و روستایی استان سیستان و بلوچستان150 میلیارد تومان، برای مقابله با خشکسالی در استان لرستان70 میلیارد تومان، برای آسفالت راه های مناطق مرزی آذربایجان غربی 10 میلیارد تومان، برای اقدامات پیشگیرانه در جهت جلوگیری از عدم تکرار سیل در گلستان80 میلیارد تومان، اقدامات پیشگیرانه وقوع سیل در مازندران72 میلیارد تومان و نهایتا برای خرید هواپیماهای مجهز به FIS نیز 54 میلیارد تومان به سازمان هواپیمایی کشوری اختصاص پیدا کرد.

IMG10245374

اعطای این مبلغ (که حدودا معادل نیمی از اعتبار عمرانی استان خوزستان است) در حالی است که کشاورزان خوزستانی  علیرغم داشتن حقابه قانونی، در این سال‌ها  با تصمیم مسئولان مربوطه با محدودیت ها و ممنوعیت های گسترده حق کشت روبرو بوده‌اند. به گفته کشاورزان سال 87 اوج این ممنوعیت ها بود که خسارات فراوانی را به آن‌ها تحمیل کرد.
هاشم بالدی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان اعلام کرد: تاکنون بابت ممنوعیت و محدودیت‌ های اعمال شده کشت، خسارتی به کشاورزان خوزستان پرداخت نشده‌است.هم‌چنین یکی از مسئولان سازمان آب و برق استان خوزستان- که مدیریت منابع آب استان را بر عهده دارد-،  عدم پرداخت خسارت به کشاورزان را ازسوی این سازمان تایید کرد.

اکنون این پرسش از دولت محترم باقی است ! چه تفاوتی بین کشاورز رنج‌ کشیده ملاثانی ،حمیدیه ،سوسنگرد ،آبادان ،خرمشهر و شادگان و کشاورز اصفهانی وجود دارد که علیرغم محدودیت‌ ها و ممنوعیت‌ های اعمال شده در کشت، از سال‌ های گذشته و در سال جاری مبلغی به آنان پرداخت نشده‌است. آیا خون کشاورزان اصفهانی از خون کشاورزان خوزستانی و یا کشاورزان سایر نقاط کشور رنگین‌ تر است؟

حضرات نمایندگان محترم که مدتی پیش برای جلب افکار عمومی استعفای صوری داده اید ،در قبال این بی عدالتی آشکار چه اقدامی در راستای تمکین دولت و وزارت نیرو به حقوق کشاورزان خوزستانی انجام داده اید؟

آقای استاندار محترم با 24 مشاور ریز و درشت در جهت توجیه دولت نسبت به نگاه یکسان به کشاورزان خوزستانی و اصفهانی و چانه زنی برای احقاق حقوق مردم محروم و صبور جنوب خوزستان چه گام هایی را برداشته اید؟