ورود پزشکی قانونی و پلیس آگاهی به پرونده مرگ سریالی بیماران دیالیزی و سکوت جناب استاندار!!

در پی مرگ مشکوک سه بیمار دیالیزی در بیمارستان سینای شهرستان کارون، پرونده این بیماران به پلیس و پزشکی قانونی ارجاع شده است.فعالان اجتماعی اهواز و کوت عبدالله در روزهای اخیر از فوت چهار بیمار دیالیزی در بیمارستان سینای این شهرستان خبر داده و نسبت به عملکرد مسئولان این بیمارستان اعتراض کرده اند. اظهارنظرهای متفاوتی […]

در پی مرگ مشکوک سه بیمار دیالیزی در بیمارستان سینای شهرستان کارون، پرونده این بیماران به پلیس و پزشکی قانونی ارجاع شده است.فعالان اجتماعی اهواز و کوت عبدالله در روزهای اخیر از فوت چهار بیمار دیالیزی در بیمارستان سینای این شهرستان خبر داده و نسبت به عملکرد مسئولان این بیمارستان اعتراض کرده اند. اظهارنظرهای متفاوتی درباره علت مرگ این بیماران در فضای مجازی منتشر شده اما مسئولان می گویند که هنوز علت قطعی این حادثه مشخص نشده است.

82169026-70901638

رئیس بیمارستان سینای شهرستان کارون شنبه در گفت وگو با ایرنا فوت چهار بیمار دیالیزی در این بیمارستان را رد کرد و گفت: سه بیمار دیالیزی در این بیمارستان فوت کرده اند و پرونده آنها برای بررسی بیشتر و تشخیص علت فوت، به پزشکی قانونی ارجاع شده است. سیدصاحب حسینی نژاد توضیح داد: در بررسی اولیه علت فوت این بیماران عفونت روده ای تشخیص داده شده است. وی گفت: بخش دیالیز بیمارستان سینا 85 بیمار دیالیزی دارد که این بیماران یک روز در میان تحت دیالیز سه تا چهار ساعت قرار می گیرند. وی افزود: روز دوشنبه گذشته 50 بیمار در این بیمارستان دیالیز شده اند و همه با حال عمومی خوب از بیمارستان رفته اند و سه شنبه پنج نفر از این بیماران با علائم تب، تهوع، استفراغ و اسهال و بعضا اسهال خونی به اورژانس بیمارستان مراجعه کرده اند.

حسینی نژاد اضافه کرد: سه نفر از پنج بیمار دیالیزی که مراجعه کرده بودند، در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه فوت کردند. وی با بیان اینکه نتیجه بررسی ها حکایت از عفونت روده ای این بیماران داشته گفت: بررسی کامل بخش دیالیز از نظر آب، دستگاه و محلول انجام شده و از این بابت مشکلی وجود نداشته زیرا بخش دیالیز اخیرا نوسازی و بهسازی شده است. این مقام مسئول اظهار کرد: با توجه به اینکه این بیماران از نقص سیستم ایمنی رنج می برند با کوچکترین آلودگی دچار مشکل می شوند. حسینی نژاد افزود: غذای مصرفی بخش دیالیز شبیه سایر بخش ها بوده و در آن روز حدود 500 نفر از این غذا مصرف کرده اند که هیچکدام دچار عارضه نشده اند بنابراین احتمالا رعایت نکردن بهداشت فردی نزد بیماران عامل این مشکل بوده است. وی همچنین مصرف غذای نذری و مسمومیت با غذای نذری را تکذیب کرد و گفت: هیچگونه غذای نذری در بیمارستان توزیع نشده و حراست بیمارستان از توزیع هر گونه غذا به غیر از غذای بیمارستان جلوگیری می کند.

علیرغم درخواست بیش از 300 تن از فعالان اجتماعی و فرهنگی استان تاکنون استاندار خوزستان هیچگونه اظهار نظری پیرامون این حادثه تلخ نداشته و افکار عمومی همچنان منتظر واکنش ایشان است