رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان: راهبرد همراهی با دولت طراحی شد

رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان گفت: ‌اصلاح طلبان یک راهبرد ملی را برای همراهی با دولت طراحی کرده اند و در این مسیر گام بر می دارند.«محمدرضا عارف» روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان با منتخبین اصلاح طلب شوراهای اسلامی شهر و روستای کل کشور در تالار مجموعه ورزشی […]

رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان گفت: ‌اصلاح طلبان یک راهبرد ملی را برای همراهی با دولت طراحی کرده اند و در این مسیر گام بر می دارند.«محمدرضا عارف» روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان با منتخبین اصلاح طلب شوراهای اسلامی شهر و روستای کل کشور در تالار مجموعه ورزشی تلاش در مرکز تهران گفت: همراهی، ‌هماهنگی و همدلی با جریان اصلاحات رمز موفقیت دولت دوازدهم است و گفتمان اصلاحات در این مسیر هیچ مطالبه شخصی ندارد.

وی گفت: در سال ۹۲ حرف و حدیث هایی در مورد نقش جریان اصلاحات در پیروزی آقای روحانی وجود داشت که به نظر من در این پیروزی هیچ شبهه‌ ای وجود ندارد، باید توجه داشت که عده ای وظیفه شرعی شان شبهه انگیزی است.نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در انتخابات اردیبهشت ماه جاری نیز هیچ شکی نیست که پیروزی آقای روحانی در نتیجه حضور موثر جریان اصلاحات شکل گرفته است.رئیس فراکسیون امید مجلس افزود: تک تک نمایندگان این فراکسیون در هرجایی که لازم بود حضور پیدا کردند و ما واقعا شرمنده آنها هستیم. بعضی از نمایندگان فراکسیون امید بیش از ۴۰ سخنرانی کردند.

عارف گفت: ما از رئیس جمهوری منتخب خواهش می کنیم در آستانه تشکیل دولت دوازدهم به سرمایه ای که پشت ایشان بوده توجه کنند.رئیس فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه در چهار سال گذشته بارها گفته شد که اصلاح طلبان سهم خواهی نمی کنند، گفت: سهم خواهی نکردن با تعامل و مشورت برای پاسخگویی به مطالبات مردم فرق می کند.عارف تصریح کرد: انتظار است که رئیس جمهوری منتخب ملت برای تشکیل کابینه خود با شورای عالی اصلاحات مشورت و هم فکری کند.وی ادامه داد: همچنین انتظار است رئیس جمهوری منتخب به نظرات شورای عالی اصلاحات توجه کند چرا که یک هدف، مسئولیت و مسیر مشترک داریم و پیروزی دولت در پاسخ به مطالبات مردم است.

رئیس فراکسیون امید مجلس گفت: راهبری اصلی ما حفظ این روند است چرا که ما سه گام را درست برداشته ایم، باید گام چهارم را با استحکام بیشتری برداریم.وی گفت: اصل حفظ انسجام است، اگر با هم باشیم پیروز می ‌شویم، قبل از سال ۹۲ را یادآوری می‌ کنم، فضا یادتان هست، نگذاریم برگردیم. سال ۹۸ و ۱۴۰۰ برای ما مهم است.رئیس فراکسیون امید مجلس به انتقادات از شورای اسلامی جدید شهر اشاره کرد و گفت: استراتژی ما این بود که تمامی کرسی ‌ها را به دست بیاوریم، این بیست و یک نفر افراد برجسته ‌ای هستند و ما تلاش کردیم سهمیه ‌ای برای زنان و جوانان هم بگذاریم.رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌ طلبان تاکید کرد: انگیزه برخی رسانه ‌ها در هجمه به شورای عالی برای ما مشخص است، امیدوارم مجبور نباشیم روزی این انگیزه‌ ها را بازگو کنیم.

عارف ادامه داد: ما اصرار داشتیم نگاه تخصصی در لیست باشد و وقتی به تک‌ تک افراد لیست نگاه می ‌کنیم به آن افتخار می‌ کنیم. رمز ماندگاری ما اخلاق و سکوت است و جواب هم گرفتیم.وی افزود: البته در جاهایی هم باید روشنگری کرد. کشاندن مسائل به رسانه‌ها چه دلیلی دارد همه می‌ توانند مسائل را بیان کنند، اما لزومی ندارد.رئیس فراکسیون امید مجلس با تاکید بر اینکه باید از ۲۱ نفر حمایت کنیم، گفت: باید نشان دهیم که مردم درست تصمیم گرفته اند. آنچه امروز مردم از ما می ‌خواهند این است که اگر در سه نهاد حضور داریم موثر باشیم، بنا نیست کسی دخالت در کار شورا کند.عارف گفت: انتخابات مهم بعدی اسفند ۹۸ است و باید درست حرکت کنیم. خواهش ما از شورای استان‌ ها تلاش برای حفظ انسجام است. این انسجام ما را به پیروزی می ‌رساند. به شورای شهر هم توصیه می ‌کنیم که به صورت ادواری این جلسات را ادامه دهیم.

«عبدالواحد موسوی لاری» نایب رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان نیز در این نشست گفت: شورای اصلاحات نقش پدید آورنده دارد و جریان اصلاحات در قالب شوراهای اصلاحات استانی تلاش کرد تا با کمک مردم شوراهای کشوری را متشکل از نخبگان شکل دهد.وی با بیان اینکه «تلاش کردیم گام به گام به سمتی برویم که در تصمیم گیری ها با تکیه بر خرد جمعی به نتیجه بهتری برسیم»، گفت: سال ۹۶ گام سوم ما بود. اکنون در ساختار و محتوا نیاز به بررسی داریم تا نقاط قوت و ضعف مشخص شود.نایب رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان گفت: هنگامی که یک جریان فکری وارد حوزه عمل می شود، نمی توانند کار را نیمه تمام رها کنند و مجموعه ای که به شواری شهر یا مجلس رفته اند، نمی توانند از عقبه خود جدا شوند.

موسوی لاری افزود: اکنون به نقطه ارزیابی کارنامه رسیده ایم. البته بحث های انحرافی نیز مطرح می شود. علی رغم اینکه انتخابات تمام شده است، هر روز می گویند که شفاف سازی کنید که چرا مثلا فردی انتخاب شده و دیگری انتخاب نشده است. این سئوالات برای روزهای نخست طبیعی است، اما اکنون هدف باید ادامه برنامه باشد.وی تاکید کرد: شوراها در نظام جمهوری اسلامی بسط دهنده حضور مردم در حوزه تصمیم سازی هستند و هیچ مجموعه ای به اندازه شوراها مردم سالاری را به روشنی تعبیر نمی کند.نایب رئیس شواری عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان تصریح کرد: شکل گیری شوراها پاسخ به نیاز مردم است. عده ای دوست نداشتند، شوراها شکل بگیرد و چرایی آن نیز آشکار است.

موسوی لاری گفت: مشاجرات درون حزبی بدترین آفتی است که متوجه شوراها می شود و اگر تنها یک سلیقه میان دار باشد، لازم نبود ۲۷ حزب داشته باشیم.وی با اشاره به وجود اختلاف سلیقه در احزاب گفت:‌ مجموعه ای از تخصص ها برای شورای شهر نیاز است و از سوی دیگر اعضای شوراها به گرایش ها و احزاب مختلف وابسته هستند، این مسئله نشان می دهد ما تکثر و اختلاف سلیقه را پذیرفته ایم.موسوی لاری تاکید کرد: مردم در انتخابات حرف آخر را زدند و نباید شورا به گونه ای رفتار کند که امید دچار مشکل شود.

وی با بیان اینکه تهران با مشکلات و بدهی های بالا روبرو است گفت: شورا باید یا تصمیمات قبلی را تغییردهد که امکان پذیر نیست و ادامه آن نیز به مصلحت نیست.نایب رئیس شواری عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان افزود: شهرداری که انتخاب می شود باید کاردان و کارآمد باشد و نباید دنبال ماجراجوی سیاسی باشد.وی افزود: برای نظام مند کردن تصمیمات، شوراهای فرادستی را باید جدی تلقی کنیم، شورای عالی استان های در حوزه مدیریت شهری همطراز دولت است و می تواند به مجلس لایحه عرضه کند.موسوی لاری یادآور شد: انتخابات نشان داد بیش از ۶۵ درصد جامعه اصلاح طلب هستند و در جامعه فقط دو گفتمان اصلاح طلبی و اصولگرایی داریم و گفتمان دیگری خلق نشده است.