آغاز فصل خرما پزان در خوزستان

با فراگیر شدن “هوای شرجی” و افزایش رطوبت ، فصل “خرما پزان” در شهرهای جنوبی استان خوزستان آغاز شد.از هفته آینده آخرین مرحله برداشت از نخیلات سعمران، خضراوی ، بریم ، برحی و کباب … در شهرهای اهواز ، آبادان، خرمشهر ، فلاحیه (شادگان ) ، کارون ، باوی ، ماهشهر ، بهبهان، میان آب […]

با فراگیر شدن “هوای شرجی” و افزایش رطوبت ، فصل “خرما پزان” در شهرهای جنوبی استان خوزستان آغاز شد.از هفته آینده آخرین مرحله برداشت از نخیلات سعمران، خضراوی ، بریم ، برحی و کباب … در شهرهای اهواز ، آبادان، خرمشهر ، فلاحیه (شادگان ) ، کارون ، باوی ، ماهشهر ، بهبهان، میان آب شوشتر ( بندقیر ، عرب حسن ) و حمیدیه انجام خواهد شد.علیرغم بی آبی (بدلیل اجرای طرح های انتقال آب و سدسازی ) و مرگ بسیاری از نخیلات اما همچنان خوزستان در مقام نخست تولید خرما کشور و دارای بیشترین تنوع می باشد