رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور : باید برای استان خوزستان در راستای توسعه گردشگری برنامه ریزی کرد

معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری کشور گفت:با توجه به ظرفیت بالای استان خوزستان باید موضوع گردشگری و دفاع مقدس به صورت جدی در این استان مورد توجه قرار گیرد. به گزارش ایرنا زهرا احمدی پور روز پنجشنبه در حاشیه دیدار از معبد جهانی چغازنبیل در هفت تپه در جمع […]

معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری کشور گفت:با توجه به ظرفیت بالای استان خوزستان باید موضوع گردشگری و دفاع مقدس به صورت جدی در این استان مورد توجه قرار گیرد. به گزارش ایرنا زهرا احمدی پور روز پنجشنبه در حاشیه دیدار از معبد جهانی چغازنبیل در هفت تپه در جمع خبرنگاران افزود: ظرفیتی که به لحاظ میراث فرهنگی درخوزستان وجود دارد در کشور شاخص است لذا با وجود چنین ظرفیت هایی باید برای استان خوزستان در راستای توسعه گردشگری برنامه ریزی کرد.

وی از میراث فرهنگی استان خوزستان به عنوان یک سرمایه مهم ملی و جهانی یاد کرد و گفت:گردشگری جنگ با وجود آثار بر جای مانده از هشت سال دفاع مقدس در استان خوزستان باید به صورت جدی و برنامه ریزی شده مورد توجه قرار گیرد. معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه ستاد نوروزی سفر درحال آماده سازی زیرساخت هاست افزود:باید از ظرفیت سفرهای نوروزی که در پیش روست به عنوان یک رویداد مهم در راستای توسعه گردشگری استفاده کرد و سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری نیز آماده برنامه ریزی در این راستاست. وی از اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری خوزستان خواست در راستای سفرهای نوروزی به گونه ای برنامه ریزی کند تا مسافران در سفر به این استان خاطره ای ماندگار داشته باشند.

احمدی پور همچنین در خصوص اعتبارات این سازمان گفت: بودجه سال 1396 سازمان میراث فرهنگی نسبت به سال قبل از آن در مقایسه با سایر دستگاهها و نرخ رشد بودجه افزایش پیدا نکرده ولی در مجموع مطلوب ارزیابی می شود. در سفر معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری به شهرستان شوش یک میلیارد ریال به ترمیم و بازسازی مقبره دانیال نبی(ع) اختصاص یافت. معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری در سفر به شوش از حرم دانیال نبی(ع)، موزه و قلعه شوش ،محوطه باستانی و نیز معبد جهانی چغازنبیل دیدن کرد. شوش از معروف ترین شهرهای دنیای کهن است که زمانی پایتخت حکومت ایلام و پایتخت زمستانی پادشاهی هخامنشی بود.

زیگورات چغازنبیل نخستین اثر باستانی ایران است که به ثبت جهانی رسیده و در فاصله 40 کیلومتری جنوب شرقی شوش و 20 کیلومتری هفت تپه در استان خوزستان واقع است. قلعه شوش که به قلعه فرانسوی ها نیز شهرت دارد از دیگر جاذبه های گردشگری این شهرستان است که در سال 1897 میلادی روی بلندترین نقطه شهر شوش با استفاده از آجرهای به دست آمده از حفاری شوش و تعدادی از آجرهای منقوش به خط میخی چغازنبیل بنا شده است. محوطه باستانی شوش به عنوان هجدهمین اثر جمهوری اسلامی ایران پارسال در فهرست میراث جهانی به ثبت رسید. شهر شوش در 100 کیلومتری اهواز مرکز استان خوزستان واقع است