غمگین : شاخص رشد یا عقب ماندگی هر مجموعه به جایگاه پژوهش در آن مربوط است/ تحقیق رکن اساسی و علت بقای سازمان هاست

شاخص رشد یا عقب ماندگی هر مجموعه به جایگاه پژوهش در آن مربوط است/ تحقیق رکن اساسی و علت بقای سازمان هاست. مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان تحقیق و پژوهش را رکن اساسی و مایه بقای سازمان ها دانست و گفت: شاخص رشد یا عقب ماندگی هر مجموعه به جایگاه پژوهش در […]

شاخص رشد یا عقب ماندگی هر مجموعه به جایگاه پژوهش در آن مربوط است/ تحقیق رکن اساسی و علت بقای سازمان هاست. مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان تحقیق و پژوهش را رکن اساسی و مایه بقای سازمان ها دانست و گفت: شاخص رشد یا عقب ماندگی هر مجموعه به جایگاه پژوهش در آن مربوط است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان، ارسلان غمگین، امروز چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۰ آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دستگاه های حوزه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان خوزستان که با حضور آیت الله حیدری نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، “قاسم صنگوری” سواری معاونت مدیریت و برنامه ریزی استان ، مدیران کل دستگاه های حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان خوزستان، شرکای اجتماعی اداره کل ( تشکلات کارگری، کارفرمایی، کانون ها و انجمن های صنفی و تعاونگران) و پژوهشگران برتر برگزار شد، ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری به همه پژوهشگران و جهادگران علم و دانش، این هفته را فرصت مغتنمی به منظور ارج نهادن به تلاش‌های پژوهشگران و فناوران ایران اسلامی دانست.
وی افزود: پژوهش و تحقیق رکن اساسی و مایه بقای سازمان ها بوده و فناوری اطلاعات با ارزش‌ترین دارایی هر سازمان است و شاخص رشد و یا عقب ماندگی هر مجموعه‌ای، در مرحله اول به چگونگی و جایگاه پژوهش در آن بر می گردد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان در ادامه مطلب فوق اضافه کرد: از این رو برای تحول و پیشرفت سازمان ها باید به نظام پژوهشی آن عنایت ویژه شود.
وی ادامه داد: امسال در هفته پژوهش و فناوری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با مشارکت و همکاری موسسه کار و تامین اجتماعی و همچنین ادارات کل مجموعه وزارت متبوع در غالب شورای هماهنگی برنامه و رویدادهای گسترده و متنوعی را در دست اقدام داشته است. موسسه کار و تامین اجتماعی، موسسه علمی و پژوهشی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که بیش از نیم قرن فعالیت های آموزشی، پژوهشی و انتشاراتی خود را به جامعه کار و تولید ارائه می‌دهد و تاکنون بیش از ۶۰۰ عنوان کتاب تخصصی را به چاپ رسانده است.
غمگین هدف اصلی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی را ایجاد اینچنین موسسه آموزشی و بالابردن سطح دانش و تخصص کارفرمایان، کارگران، کارآفرینان و همچنین شرکای اجتماعی و کارکنان وزارت متبوع عنوان کرد.
وی بیان کرد: ما به دنبال خلق ایده‌های جدید و تبدیل پیشنهادهای خام به سیاست‌ها و برنامه های دقیق و قابل اجرا بوده و به دنبال ساختارهایی هستیم که فکر را غنی و بارور سازد به همین دلیل احیاء و پویا نمودن اتاق فکر را در دستور کار شورای هماهنگی مدیران وزارتی استان قرار دادیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان عنوان کرد: علاوه بر مجموع اقدامات گسترده در حوزه پژوهش و فناوری در تمامی بخش ها در طول دو سال اخیر که منتج به کسب موفقیت های ویژه شد، می‌توان به تشکیل اتاق فکر بخش تعاون استان با عضویت تعدادی از نخبگان بخش تعاون و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه های استان با دبیری این اداره کل اشاره کرد که موفق شد در سال ۹۹ رتبه اول را در بین ۳۱ اتاق فکر بخش تعاون در کشور را کسب کند که نشان تفکر پژوهشی ما دارد.
وی همچنین در تشریح مهم‌ترین برنامه های اجرا شده این اداره کل به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری افزود: برگزاری نشست هم اندیشی و توان افزایی برنامه‌های قابل اجرا هفته پژوهش و فناوری با حضور نمایندگان دانشگاه شهید چمران اهواز، مرکز رشد و فناوری، پارک علم و فناوری و جمعی از نمایندگان دستگاه های اجرایی مرتبط، تشکیل شورای هماهنگی با دستور جلسه پژوهش، در راستای برنامه ریزی برنامه های هفته پژوهش و فناوری و برگزاری رویداد تجلیل از پژوهشگران برتر دستگاه های مجموعه حوزه وزارتی خوزستان، برگزاری ۹ وبینار آموزشی تخصصی، انعقاد ۴ تفاهم همکاری با دانشگاه‌های آزاد اسلامی اهواز، شوشتر ، ایذه و همچنین دانشگاه پیام نور شهرستان اندیمشک به منظور استفاده بهینه و توان افزایی در منابع آموزشی و پژوهشی و ایجاد اشتغال پایدار ویژه دانش آموختگان دانشگاهی و قشر جویای کار و جوان از طریق اشتغال خودکفا، رونمایی از نمایشگاه دائمی پژوهش‌های کاربردی و پایان نامه‌های دانشجویی و برگزاری ۳ تور ترویجی مجازی و معرفی نمونه‌های برتر تعاونی از جمله برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری توسط این اداره‌کل است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، ارسال پکیج‌های روایت موفقیت تعاونی برتر استان به دانشگاه های سراسر کشور، پخش مستند روایت موفقیت تعاونی‌های نمونه استان در انتهای وبینارهای آموزشی، معرفی انتشارات و محصولات آموزشی، تخصصی و کاربردی جامعه کار و تولید به منظور ترویج و نشر دانش اجتماعی کار و ارتقاء فرهنگ کار و کارآفرینی، بازدید از شرکت کارآفرین و فناور و پژوهشگر برگزیده کشوری در بخش صنعت در وزارت نیرو و شناسایی، انتخاب و معرفی پژوهشگران برتر را از دیگر برنامه‌های این هفته عنوان کرد.
غمگین ادامه داد: پژوهشگر با فداکاری، سرمایه‌ی عمر خود را صرف افزایش دانایی بشریت کرده است. از این رو وظیفه ما به عنوان مدیران دستگاه‌های اجرایی، تجلیل و حمایت از پژوهشگران زیر مجموعه با هدف ایجاد انگیزه و نوآوری و خلاقیت در همکاران زیرمجموعه است.
وی در پایان گفت: امید است که اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با مشارکت و همدلی دستگاه‌های عضو شورای هماهنگی بتواند با بهره گیری از دانش و فناوری های نوین، مطالعات کاربردی و اشاعه و کاربست دانش اجتماعی کار، زمینه های ارتقای کیفی و بهره‌وری نیروی کار را فراهم آورد.