تعداد جان باختگان کرونا در کشور از ۳۷ هزار نفر گذشت

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۶۶۳ هزار و ۸۰۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۴۲۴ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۳۷ هزار و ۴۰۹ نفر رسیده است.سیما سادات لاری روز […]

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۶۶۳ هزار و ۸۰۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۴۲۴ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۳۷ هزار و ۴۰۹ نفر رسیده است.سیما سادات لاری روز جمعه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۱۶ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۸۶۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۲۳۴ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۶۳ هزار و ۸۰۰ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۲۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۷ هزار و ۴۰۹ نفر رسید.لاری گفت: خوشبختانه تاکنون ۵۰۹ هزار و ۹۵۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۵۴۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.لاری افزود: تاکنون پنج میلیون و ۱۴۷ هزار و ۲۴۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی بیان کرد: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در رستوران‌ها

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: در ایام همه گیری بیماری کرونا در کشور، لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در رستوران‌ها و مراکز طبخ غذا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. بنابراین توصیه ما به مردم این است که به طور کلی سعی کنند به رستوران نروند و از مراکزی که طبخ غذای بیرون بر دارند، سفارش غذا بگیرند.وی ادامه داد: در صورت داشتن بیماری‌های زمینه‌ای از رفتن به رستوران به طور جد خودداری کنند. همچنین از حضور در رستوران‌هایی که بیش از ظرفیت ۵۰ درصدی خود استفاده می‌کنند یا دارای سیستم تهویه نامناسب هستند، اجتناب کنند.

لاری گفت: همچنین از میزهای غذاخوری که پوشش یک بار مصرف دارند، استفاده کنند. شست‌وشو و ضد عفونی دست‌ها را قبل و بعد صرف غذا فراموش نکنند. برای سفارش نوشیدنی در کنار غذا، حتماً نوشیدنی‌های بسته بندی شده سفارش دهند و از نی‌های یک بار مصرف بسته بندی شده یا لیوان یک بار مصرف استفاده کنند.وی بیان کرد: دقت کنند که نمک، فلفل و سماق در بسته بندی‌های یک بار مصرف یک نفره سرو شود و از نمک‌دان و نظایر آن به هیچ وجه استفاده نکنند. در صورت تمایل، صرفاً نسبت به سفارش سالاد و سبزیجات دارای بسته بندی یک بار مصرف دارای مجوز اقدام کنند. همچنین از پرداخت وجه نقد به طور جد خودداری کرده و از دستگاه کارتخوان استفاده کنند.