مشروح گزارش نشست حامیان دولت تدبیر و امید در اهواز

وزیر راه و ترابری دولت اصلاحات خاطرنشان‌ کرد: حرکت توسعه‌ ای در چهار محور فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی صورت می‌ گیرد؛ در حالی‌ که حرکت اصلاح‌ طلبان فقط در بعد فرهنگ و سیاست بود و در بعد اجتماعی و اقتصادی گامی برداشته نشد.احمد خرم ˈ شنبه شب در همایش بزرگ حامیان دولت تدبیرو امید […]

وزیر راه و ترابری دولت اصلاحات خاطرنشان‌ کرد: حرکت توسعه‌ ای در چهار محور فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی صورت می‌ گیرد؛ در حالی‌ که حرکت اصلاح‌ طلبان فقط در بعد فرهنگ و سیاست بود و در بعد اجتماعی و اقتصادی گامی برداشته نشد.احمد خرم ˈ شنبه شب در همایش بزرگ حامیان دولت تدبیرو امید که در تالار مهتاب اهواز برگزار شد با اشاره به تغییرات به وجود آمده در مدت هشت ماه شروع به کار دولت روحانی گفت: با روی کار آمدن دکتر روحانی فضای امنیتی به فضای سیاسی تبدیل و راه برای تعاملات بین المللی هموار شده است.
635383873854312820
خرم:با مشکلات و چالش های موجود انتظار معجزه از آقای روحانی نداریم
استاندار اسبق خوزستان بزرگ شدن دولت، بیکاری 22 درصدی، افزایش حجم نقدینگی، تورم و رکود را از چالش های اقتصادی پیش روی دولت یازدهم عنوان کرد و گفت: با بازسازی روابط خارجی و شکست پروژه ایران هراسی راه برای شکستن تحریم های ظالمانه و غیرقانونی هموار شده است.خرم با اشاره به این که با مشکلات و چالش های موجود انتظار معجزه از آقای روحانی نداریم گفت: انتقاد ما از آقای روحانی این است که ایشان دو ماه پس از شروع به کار دولت می بایست می گفت چه چیزی از دولت قبلی تحویل گرفته و دولت یازدهم میراث دار چه مشکلات و چالش هایی است تا توقعات و انتظارات مردم منطقی شود.
وی با اشاره این که اصلاح طلبان نباید اشتباهات گذشته را مرتکب شوند افزود: اصلاح طلبان در زمان دولت آقای خاتمی بیشتر به مسایل سیاسی و اجتماعی پرداختند و از مسایل اقتصادی غافل شدند و نتیجه این که دولت بعدی با انگشت گذاشتن روی مسایل اقتصادی و وعده های اقتصادی توانست آرای مردم را به خود جلب کند.خرم در ادامه از عملکرد اقتصادی دولت قبل به شدت انتقاد کرد و گفت: افزایش حجم نقدینگی، افزایش شمار کارکنان دولت در طول هشت سال گذشته و هزینه نکردن درآمدهای سرشار نفتی برای توسعه زیرساخت ها به ویژه راه آهن و بزرگراه سبب شد تا کشور از مسیر توسعه فاصله بگیرد .
وی گفت: بر اثر اتخاذ تصمیم های غیرکارشناسی حجم نقدینگی کشور از 67هزار میلیارد تومان در سال 1384 به 540هزار میلیارد تومان در سال 1392 رسید که رشد حجم نقدینگی در تاریخ اقتصاد ایران بی سابقه است.زیر راه و ترابري دولت اصلاحات با ارائه آمار و ارقامی از حجم نقدینگی، تورم، بودجه جاری کشور و اجرای پروژه‌های راه‌آهن و اتوبان، به مقایسه‌ي عملكرد دولت‌های قبل پرداخت و از کاهش ارزش پول و روی زمین ماندن بسیاری از پروژه‌هاي نيمه‌تمام از جمله فردگاه امام خمینی(ره) و خط راه‌آهن با سرعت بالای تهران- اصفهان، به دلیل نبود نقدینگی انتقاد کرد و گفت: کارها ماند اما پول نماند؛ چرا فریاد مسئولان بلند نمی‌شود.وی افزود: با وجود اعتمادی که به دولت یازدهم در ایجاد فضای صداقت و امنیت در کشور دارم اما یک انتقاد هم به دولت دارم و آن این است که دولت باید به مردم می‌گفت چه تحویل گرفته است.
خرم با تاكيد بر اين‌كه باید به شدت به بیداری و آگاهی مردم حساس باشیم و فكر نکنیم آنچه ما می‌دانیم را همه مردم می‌دانند و با بيان‌اين‌كه اگر تحلیلگر اخبار نیستیم لازم‌است حداقل توزیع کننده آن باشیم، ادامه‌داد: روحانی و دولت او بعد از یکسال نمی‌توانند بگویند چه تحویل گرفته‌اند اما خارج از دولت می‌توان این کار را کرد و باید او را حمایت کنیم. مسئله روابط بین‌المللی و انرژی هسته‌ای و رفع تحریم‌ها برای دولت روحانی در اولویت است اما باید نیم‌نگاهی به بدنه ستادهای انتخاباتی داشته باشد و به مباحث اجتماعی توجه کند. مسائل خرده ریز مثل بیکاری باید حل شود. ما تنها کشوری در دنیا هستيم كه نرخ بیکاری فارغ التحصیلان آن بیشتر از نرخ عمومی آن است و این يك فاجعه است.
استاندار اسبق خوزستان خاطرنشان‌ کرد:رکود بدون کمک دولت حل نمی‌ شود و لذا دولت باید در این مسئله وارد شود تا بتوان ظرفیت فعال کشور را به‌کار گرفت.وی در پایان از نقش خاتمی و عارف در خلق حماسه 24 خرداد یاد کرد و گفت: حماسه 24 خرداد نشان داد راه مبارزه، راه پارلمانی است و باید از روش‌ های رادیکال پرهیز کرد. باید با تحلیل درست مردم را پای صندوق کشاند. این انتخابات به ما گفت 8 سال یک دسته‌ سازی و تمرکز قدرت در یک جناح به جایی نمی‌ رسد.
635383873857276825
فیاضی :می خواهیم درختی که با دست خود کاشته‌ایم ،با دست خود آبیاری کنیم
حجت‌الاسلام و المسلمین فیاضی رئیس کمیته روحانیون ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در خوزستان،در همایش حامیان تدبیر و امید عنوان‌ کرد:امروز در سایه دولتي اعتدال‌ گرا و امیدبخش زندگی می‌ کنیم، در حالی که پیش از آن صبح‌ ها با آه صبح می‌شد. امروز فضای سیاسی کشور به برکت حماسه سیاسی 24 خرداد 92 باز شده است.وی افزود :خواسته ما به عنوان هواداران دولت این است که درختی که با دست خود کاشته‌ایم را با دست خود آبیاری کنیم و این حق بدیهی است.فیاضی در پایان گفت: منش اسلام منشی رحمانی است و رهبری متعلق به همه ملت است و هیچ‌کس نباید رهبری را به نفع خود مصادره کند.وی افزود:چنگ زدن به ولایت فقیه سفارش امام است تا به کشور آسیبی نرسد این مسیر باید حفظ شود.
فیاضی :در هیچ جای جهان رهبری مانند رهبر ما پیدا نمی کنید.
فیاضی در تببین نقش مقام معظم رهبری در حماسه 24 خرداد گفت:در انتخابات 92 مقام معظم رهبری دستور حکیمانه ای دادند که رای مردم حق الناس است و در نتیجه آنچه از صندوق ها درآمد همان خواسته و نظر مردم بود.پس بدانید در هیچ جای جهان رهبری مانند رهبر ما پیدا نمی کنید.مسئول کمیته روحانیون ستاد حسن روحانی در استان خوزستان گفت: متاسفانه در این دوره و زمانه بسیاری از افراد از مسیر حرکت و خط مشی امام خمینی (ره) فاصله گرفتند و اعتقاد ما بر این بود که حرکت و مسیری که به سمت آرمانهای امام راحل هدایت می کند انتخاب حجت السلام حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور بود.حجت السلام فیاضی افزود: انقلاب شکوهمند اسلامی ما به علت شجاعت و پذیرفتن خطرات توسط مجاهدان مسلمان در مقابل رژیم پهلوی محقق شد.
فیاضی اظهار داشت:در سال های گذشته فضای تکفیر در کشور سنگین شده بود.در آن زمان یکنفر خاص می توانست بگوید چاوز از یاران امام زمان عج است اما در مقابل کسی نمی توانست آقای هاشمی از بزرگان نظام است.رییس کمیته روحانیون ستاد روحانی گفت:دوستان انتخابات مجالس شورای اسلامی و خبرگان در پیش است و کار تمام نشده و مسیر ادامه دارد.
IMG10263541
عالمی :انحلال ستادها ضربه سنگینی به انسجام هوادران دولت زد
جمال عالمی‌ نیسی مشاور استاندار خوزستان ، در همایش حامیان دولت عنوان‌ کرد: دولت روحانی وارث کشوری شد که به تمام معنای کلمه توسط دولتمردان نهم و دهم شخم زده شد و با ندانم کاری و زیر پا گذاشتن قوانین به روش عهد قجر، هشت سال آنچه خواستند کردند و با حراج سرمایه‌ های کشور و به‌ صورت عوام فریبانه، کشور را از درون و بیرون تهی کردند که نتیجه آن فقر و تهیدستی، بیکاری بالا، کاهش ارزش پول و تورم بالا، با وجود در آمدهای سرشار، به‌ میزان درآمدهای 80 سال کشور، بود.

وی با بيان‌اين‌كه امروز شاهد اقتصادی بیمار هستیم، افزود: اکنون بعد از هشت سال برخی دلواپس شده‌اند؛ چطور در این هشت سال نگران وضع بین‌المللی کشور نبودند، وقتی تحریم‌های شورای امنیت را کاغذ پاره دانستند و با اقدامات خود کشور را به ورطه نابودی کشاندند؛ چه‌طور آن زمان دلواپس نشدند؟؛ چرا يك نفر زمان بزرگ کردن بدنه دولت و تزریق نیروی انسانی غیرمتخصص و افزایش تعداد مدیرکل‌ها و اعزام سه هزار بورسیه دکترا بدون کارشناسی و صرف هزینه یک میلیارد تومانی برای هر کدام، دلواپس نشد؟؛ هنگام برجا گذاشتن بسیاری طرح نیمه‌تمام به ارزش 400 هزار میلیارد تومان و ایجاد تعهد مالی معادل 5 برابر دولت‌های قبل، دلواپس نبودند؟

مشاور استاندار خوزستان تصریح‌کرد: پیام مردم در انتخابات 24 خرداد 92 اعتماد به دکتر روحانی به عنوان فردی که کشور را به سمت قانون‌مداری و رعایت حقوق شهروندی می‌برد، بود. روحانی در اجرای سیاست‌های اصلاح طلبانه خود حتی یک قدم عقب نشینی نکرد و در مسیر اصلاحات حرکت کرد.عالمی‌نيسي در ادامه از انحلال ستادهای انتخاباتی دكتر روحاني، 48 ساعت بعد از انتخابات انتقاد کرد.

* در این مراسم دکتر فرج اله خبیر معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان، جمال درویش مشاور استاندار و رییس روابط عمومی و اموربین الملل ،سید کریم سیدنور مدیر کل حقوقی و ارزیابی عملکرد،استانداری خوزستان، دکتر اسماعیل ایدنی رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز،کیانی فرد مدیرکل تربیت بدنی و امور جوانان ، سیدرسول موسوی مشاور استاندار خوزستان ،دکتر غلامرضا شریعتی حضور داشتند. ضمن اینکه آقایان جمال عالمی نیسی مشاور استاندار، سیدامیرحمزه موسوی مسئول ستاد روحانی در اهواز و حجت الاسلام فیاضی مسئول کمیته روحانیون ستاد روحانی در استان خوزستان نیز به ایراد سخن پرداختند که در سایت شوشان منعکس شده است.