28 سخن کلیدی رییس جمهوری درباره رسانه ها

حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» رییس جمهوری صبح امروز (یکشنبه) در هفتمین اجلاس اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی درباره رسالت و اهمیت نقش رسانه های اسلامی سخن گفت و تاکید کرد: نگذاریم غرب در خبرها و تفسیرها پیشتاز باشد.به گزارش عصر ما،به نظر می رسد این سخن رییس جمهوری به تفسیر یک سویه […]

حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» رییس جمهوری صبح امروز (یکشنبه) در هفتمین اجلاس اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی درباره رسالت و اهمیت نقش رسانه های اسلامی سخن گفت و تاکید کرد: نگذاریم غرب در خبرها و تفسیرها پیشتاز باشد.به گزارش عصر ما،به نظر می رسد این سخن رییس جمهوری به تفسیر یک سویه غول های رسانه ای غربی از وقایع مختلف به ویژه دنیای اسلام و هدایت افکار عمومی جهان اشاره دارد؛ همانجا که استفاده از تکنیک ها و فنون روزنامه نگاری همراه با بهره گیری از فناوری های نوین ارتباطی برای اجرای طرح های پیچیده تبلیغات روانی در جهان یکی از روش های متداول شان است.

81177224-5718590

به رغم ادعای رسانه های غربی مبنی بر حرکت جریان های خبری به سمت جریان آزاد اطلاعات و استقلال رسانه ها برای ارائه گزارش های متعادل و تفسیرهای منطقی از تحولات و رخدادهای جهان، امروزه سیطره طبقه حاکم بر شاهراه های اطلاعاتی را در کشورهای غربی شاهدیم. بر همین اساس است که رییس جمهوری امروز یادآور شد قبل از آنکه تصرف سرزمین ها مورد نظر قدرتهای بزرگ جهانی باشد، تصرف اذهان و افکار جوامع مورد نظر قدرت ها است.با توجه به اهمیت سخنان امروز رییس جمهوری در هفتمین اجلاس اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی در این زمینه، 28 جمله کلیدی ایشان درباره نقش و اهمیت رسانه ها و نیز وظیفه رسانه های جهان اسلام به شرح ذیل است:

1-ما نمی توانیم از مدرنترین ابزارهای فناوری فاصله بگیریم.

2-نمی توانیم در سرعت، ظرافت و هنر تاثیرگذاری از دنیا عقب بمانیم.

3-امروز هر کسی که سریعتر خبر را به گوش جهانیان می رساند، او جهت دهنده افکار عمومی در آن خبر است و خبرهای بعدی با هر تفسیر و تعبیری «انفعالی» خواهد بود.

4-امروز آن خبری تاثیر گذار است که از ظرافت های هنری برخوردار است.

5-قدرت ارتباطات در دنیای امروز بخش مهمی از قدرت ملی است.

6-باید چهره واقعی اسلام و قرآن را بتوانیم در رسانه ها تبیین و راه پیامبر را ترویج کنیم که این رسالت بزرگ و وظیفه ماست .

7-باید در برابر توطئه های غرب برای انحراف افکار و اذهان نسل جوانان بایستیم و با آن مقابله کنیم.

8-امروز قبل از آنکه تصرف سرزمین ها مورد نظر قدرت های بزرگ جهانی باشد، تصرف اذهان و افکار جوامع مورد نظر قدرت ها است.

9-باید روزی فرا برسد که همه رسانه های جهان اسلام بتوانند یک رسانه مرتبط و مستقلی را در سراسر جهان به وجود آورند.

10-می توانیم با تولیدات و همبستگی مان، نگذاریم غرب در خبرها و تفسیرها پیشتاز باشد، نگذاریم حوادث را آنها مفسر باشند. ما باید پیشتاز این حرکت باشیم.

11-از نظر محتوا از غرب جلوتر هستیم. شاید آنها از نظر تجهیزات و فناوری قدمی از ما جلوتر باشند اما خوشبختانه ما دارای محتوایی سرشار از هدایت هستیم و آن فرهنگ بلند اسلام و خاندان رسالت و اهل بیت (ع) است.

12-این محتواست که می تواند بر ابزار قالب شود و بهترین تجربه آن انقلاب اسلامی بود.

13-اگر ما محتوای ارزشمند تولید کنیم حتی با ابزار متوسط می توانیم بر آنهایی که ابزار مدرن تر در اختیار دارند، پیروز شویم.

14-باید خود را برای نبرد فرهنگی عظیم با کشورهای به اصطلاح صنعتی و مدرن آماده کنیم.

15-باید با همه ابزارهای مدرن خود را مجهز و برای نبرد بزرگ تبلیغی آماده کنیم.

16-امروز دنیای غرب نمی خواهد که جهان اسلام در مسیر فناوری های مدرن قرار گیرد، آنها سلطه و تفوق خود را در انحصاری کردن فناوری های مدرن می دانند.

17-امروز دیگر نقش رسانه فقط ارتباطات نیست.

18-امروز رسانه تاثیر گذار بر سبک زندگی و هنجارهاست. امروز رسانه ها تصویر را نه منعکس می کنند که می سازند و تولید می کنند.

19-از فریادها و زرق و برق های دنیای غرب نباید بهراسیم. ما می توانیم موفق شویم و می توانیم پیشرو باشیم و می توانیم راه پیامبر (ص) را ادامه دهیم.

20-امروز دنیای غرب و دشمنان اسلام خواسته اند چهره اسلام را به گونه دیگری معرفی کنند.

21-عده ای امروز می خواهند این چنین اسلام را معرفی کنند که دزدیدن دختران در حال تحصیل دبیرستان را نعوذباالله افتخار دینی و اسلامی خود بدانند و اعلام کنند. دختر جوان مسلمان را به عنوان برده تصرف و این کار سبوعانه، وحشیانه و جاهلی را به نام اسلام معرفی کنند؟

22-چگونه امروز برای ما قابل تحمل است که یک عده گمراه و نادان که نه از قرآن، نه از سیره و سنت پیامبر (ص) بهره ای برده اند و هرگز پیامبر را به عنوان اسوه انتخاب نکرده و نپذیرفته اند، به نام دین و جهاد، تروریسم، ارعاب، ترور و وحشت و مشکلات را در دنیای اسلام و در جوامع دیگر به نام دین، جهاد و قرآن ایجاد کنند؟

23-امروز این رسالت سنگین بر دوش ما است که از اسلاممان، پیامبرمان و بعثت پیامبرمان دفاع کنیم.

24-می توانیم پرچمدار مبارزه با افراط و افراطی گری باشیم و چهره واقعی اسلام را در دنیای امروز معرفی کنیم.

25-مردم بزرگ این کشور در انتخابات سال گذشته راه اعتدال را برگزیدند و دست رد به سینه افراط و افراطی گری زدند.

26-ما باید در مقابل همه آنهایی که با هدایت غرب یا تحجر خویش راه غلط را انتخاب و ایجاد وحشت، ترور و خشونت را به نام جهاد و دین معرفی کرده اند و ایجاد وحشت، ترور و خشونت را به نام جهاد و دین معرفی کرده اند، باید چهره رحمانی اسلام را نشان دهیم.

27-به دنیا بگوییم ما نه خشونتی داریم و نه افراطی، البته در برابر تجاوز دیگران و ظالمان مقاومت خواهیم کرد.

28-مقاومت، اصلی است در برابر اینکه دیگران تجاوز را علیه ما آغاز کرده اند؛ این بیان قرآنی است که ما ظلم نمی کنیم، همچنان که زیربار ظلم نمی رویم «لا تظلمون و لا تظلمون».