خیز بلند شرکت خوراک دام شعیبیه جهت میزبانی از توریست های داخلی و خارجی در قالب تورهای گردشگری
در راستای سیاست های مدون مدیریت شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مبنی بر لزوم فعالسازی ظرفیت های شرکتهای تابعه در حوزههای مختلف از جمله صنایع دستی و گردشگری، شرکت تهیه و تولید خوراک دام شعیبیه از واحدهای تابعه توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان ، روز گذشته (دوشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۱) میزبان مهندس پیمان […]
در راستای سیاست های مدون مدیریت شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مبنی بر لزوم فعالسازی ظرفیت های شرکتهای تابعه در حوزههای مختلف از جمله صنایع دستی و گردشگری، شرکت تهیه و تولید خوراک دام شعیبیه از واحدهای تابعه توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان ، روز گذشته (دوشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۱) میزبان مهندس پیمان نبهانی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و فعالان این حوزه بود
در این دیدار و بازدید میدانی، مدیران این واحد از جمله آقایان باقری و افضلی ضمن تاکید بر اهمیت فرهنگ سازی صحیح و لزوم فراهم سازی و گسترش زمینه لازم جهت فعال سازی ظرفیتهای گردشگری در ابعاد مختلف، به راهبردهای ابلاغی مدیریت توسعه نیشکر در این خصوص اشاره نموده و آمادگی خود را جهت ورود به این حوزه با تاکید بر ظرفیتهای مقتضی در بخشهای مختلف کشاورزی، صنعتی، دامپروری و نیز نیروی ماهر کارشناسی شاغل در این بخشها اعلام و برنامهریزهای صورت گرفته جهت احیاء و بالفعل نمودن ظرفیتهای قابل توجه شرکتهای مذکور را به استماع مدیریت گردشگری استان و فعالان این حوزه رساندند
نبهانی معاون گردشگری استان نیز در این باره ضمن تقدیر از مدیر عامل و مسئولان بخش های مختلف شرکت تهیه و تولید خوراک دام شعیبیه وابسته به توسعه نیشکر و صنایع جانبی به پاس دیدگاه و عملکرد قابل ستایش آنها در راستای رونق حوزه گردشگری، از وجود ظرفیتهای قابل توجه و مهم در این شرکتها جهت ورود به حوزه مقتضی و میزبانی از تورهای مختلف داخلی و خارجی توریستی یاد نموده و لزوم برنامهریزی مدون و منظم جهت اجرای تورهای مختلف در این شرکتها با محوریت علمی، تفریحی و آموزشی و ضرورت تقارب بین بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی، دامپروزی و گردشگری را مورد تاکید قرار داد.
در پایان نبهانی در خصوص همکاری و مساعدت اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان جهت دادن مجوز گردشگری کشاورزی به این شرکتها اعلام آمادگی نمود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰