سردار گرجی زاده: شهدای ما از خانواده ‌های متوسط و رنج‌کشیده از اقوام مختلف بودند

فرمانده سپاه حفاظت هواپیمایی فرودگاه مهرآباد گفت: باید در یادواره ها برای کشف نقاط پنهان از گنجینه زندگی شهدا جمع شویم؛ باید از این سخن بگوییم که چه چیزی باعث شد قومیت‌ها در دوران دفاع مقدس فراموش شود و همه یکپارچه و متحد برای اسلام مبارزه کنند.به گزارش خبرنگار عصرما،سردار علی‌اصغر گرجی‌پور، در دومین یادواره […]

فرمانده سپاه حفاظت هواپیمایی فرودگاه مهرآباد گفت: باید در یادواره ها برای کشف نقاط پنهان از گنجینه زندگی شهدا جمع شویم؛ باید از این سخن بگوییم که چه چیزی باعث شد قومیت‌ها در دوران دفاع مقدس فراموش شود و همه یکپارچه و متحد برای اسلام مبارزه کنند.به گزارش خبرنگار عصرما،سردار علی‌اصغر گرجی‌پور، در دومین یادواره سرداران و ۳۰۰ شهید پاسدار شهرستان اهواز و شهدای نیروی انسانی سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان که امروز سه‌شنبه ۲۹ بهمن در تالار امام رضا(ع) شهرک نفت اهواز برگزار شد، با گرامید‌اشت یاد شهدا اظهار کرد: شهیدان گرچه در خون خود فرو غلتیدند اما زیر بار ظلم نرفتند و آن را نابود کردند. شهدایی که این یادواره به نام آن ها و برای آن ها برگزار شد. اگر آن ها را نمی‌شناسید بدانید آنان مسلمانان شیعه‌ای بودند که همه از خانواده‌های متوسط و رنج‌کشیده استان، از اقوام مختلف عرب،‌ شوشتری، دزفولی، بختیاری و دیگر اقوام بودند. این موضوع ارزشمندی است که در چنین یادواره‌هایی می‌تواند مورد تمرکز قرار گیرد.

81904

وی تصریح کرد: اگر این یادواره‌ها ارزشی دارد، اگر نخواهیم به دام اسراف بیفتند، باید برخی رازهای نهفته جنگ و انقلاب اسلامی را در اشخاص شهدا ببینیم، بیان کنیم و عیان نماییم. فایده این یادواره‌ها همین است؛ چنانکه وقتی الماسی را می‌بینیم و درباره ارزش آن می‌اندیشیم، کمتر فکر می‌کنیم که چه دوره سختی بر این ماده گذشته است تا تبدیل به الماس شده است. این یادواره‌ها نباید برای خوش‌گذرانی و تجلیل صرف باشد.

گرجی پور شهدا را گنجینه‌ای پنهان دانست که هنوز باید کشف شوند و گفت: باید از خود بپرسیم چگونه شد کشوری که قرار بود طی ۶ روز به اشغال صدام درآید به آن مرحله نرسید. درباره این‌ها سخن بگوییم. جنگ بنا بود اتفاقی باشد که در آن مردم و انقلاب ما از بین بروند. نمرودهای زمان جمع شده بودند تا ابراهیمیان را در آتش بیفکنند و همه چیز در نخست به نفع آن ها بود.

فرمانده سپاه حفاظت هواپیمایی فرودگاه مهرآباد افزود: باید بگوییم چه شد که ذلتی که دشمن برای ما رقم زده بود به عزت ماندگار تبدیل شد. شاید امروز از محدود کشورهایی باشیم که سالگرد دفاع مقدس را جشن می‌گیریم. باید این سؤال را مطرح کرد و پاسخ آن را به مردم گفت. بزرگداشت ۳۱ شهریور سال ۵۹ به جهت آن است که عناصری مانند شهدا پیدا شدند که با اراده از همه این موانع گذشتند و دشمنی را که مغرورانه پیش می‌رفت منقلب کردند.

وی تصریح کرد: جوانی که امام ساخت، شهید و اسیر و زنده و مجروحش همه سازنده است. شهید با مرگش زندگی‌آفرین است. این ها هر کدام کاری پیامبرگونه انجام داده‌اند. غیرت و مردانگی علی هاشمی درسی است که از پیامبر(ص) و علی(ع) و فرزندان ایشان آموخته بود و این درس چنان ارزشی دارد که برای آن صدها یادواره برگزار شود.

سردار گرجی پور با بیان این که گاهی در نشان دادن شخصیت شهدا غلو می‌کنیم گفت: در فیلم‌ها گاه شهدا را افرادی آسمانی که دیگر نمونه‌های آن ها تکرار نمی‌شود نشان می‌دهیم؛ اما باید گفت امثال شهدا در مملکت وجود دارند و اگر درباره ارزش‌های شهدا صحبت کنیم جوانان ما می‌توانند دوباره آن ها را تکرار کنند مشروط بر آن که بدانند شهدا چه دوره‌ای را طی کردند. یادواره‌ها برای این است که این موارد را استخراج کنیم. متأسفانه غلط شایع این است که شهدا از دنیا زده بودند اما شهدای ما شایق‌ترین احساس را نسبت به زندگی داشتند؛ اما زندگی که ارزش داشته باشد. زندگی بی‌ارزش از نظر آن ها مردگی و مردارگی است. علی هاشمی قرار بود دانشجوی پزشکی شود ولی وقتی در مقابل امر مهم‌تر واقع شد دفاع از حیثیت و ناموس ملت انقلابی را مقدم بر همه چیز دانست.

فرمانده سپاه حفاظت هواپیمایی فرودگاه مهرآباد، ولایت‌پذیری و اطاعت محض را از شاخصه‌های شهدا دانست و خاطرنشان کرد: شبهاتی که امروز برای برخی پیش می‌آید در گذشته و در زمان جنگ هم پیش می‌آمد. خناس‌هایی بودند که در سال‌های جنگ تحمیلی می‌آمدند و می‌گفتند جنگ طول کشیده است و دشمن پیشنهاد صلح داده است، شهدا مثل کوه در پاسخ آن ها می‌گفتند ما از امام(ره) که چیزی به نام هوای نفس در وجودش نیست و تنها هوای دین را دارد تبعیت می‌کنیم.